Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33

Wyck Vintage Fashion Market – Zondag 11 september

Beste ondernemers,

Over precies één maand is het weer tijd voor onze jaarlijkse Wyck Vintage Fashion Market en wel op zondag 11 september tussen 12.00 – 17.00 uur.

We maken een deel van de straten weer autovrij, dit zijn; de Rechtstraat en Hoogbrugstraat tot aan Luna Rossa en de Wycker Brugstraat tussen van Wijck en de Servaasbrug. Hier mogen alle winkeliers en horeca uitstallen voor de eigen zaak op de stoep, aansluitend bij het ’thema’ namelijk: vintage! Er zijn geen marktkramen, uitstallen kan met eigen (sta)tafels en kledingrekken.

-> Ben je ondernemer in dit autovrije gebied? Doe dan mee en stal uit! Aanmelden is verplicht i.v.m. de vergunning, meld je aan voor 22 augustus door te mailen op dit adres: info@wyck.nl

NOTE: 
uitstallen is gratis voor leden van Ondernemend Wyck en Wyck Promotie. Voor niet-leden kost deelname €25,-. Betaling middels factuur.

Wyck Vintage Fashion Market X MAAS!

Op de Ruiterij en Plein 1992 placeren we een 50-tal particulieren en handelaren met hun vintage items en tweedehands (merk) kleding. De Wyck Vintage Fashion Market vindt dit jaar plaats tijdens het stadsbrede festival MAAS! Hiervan is  de organisatie in handen van Centrummanagement Maastricht en zij zorgen ook voor een mooie programmering in Wyck van 8-11 september. Klik hier voor het programma in Wyck en meer info!

Ps. Vergeet ook niet om het Facebook-event te delen en gebruik de afbeelding in de bijlage ter promotie, er worden ook nog posters langs gebracht! 

We zien uit naar weer een bruisend weekend in Wyck!

Als er nog vragen zijn dan horen we het graag!

Hartelijke groeten,

Hans Bours & Dionne Neven | Wyck Promotie

info@wyck.nl

Share