Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws27 maart 2012by admin

Meer informatie en lid worden van Ondernemend Wyck

Het bestuur van Ondernemend Wyck bestaat uit vrijwilligers. Ondernemers die wonen en/of werken in Wyck. Mensen die zelf weten hoe het is om te ondernemen in Wyck. Naast de maandelijkse bestuursvergaderingen, vindt er één keer per jaar een algemene ledenvergadering plaats. Leden kunnen in deze vergadering een agendapunt naar voren brengen. Maar ook kan er input aangeleverd worden voor de bestuursvergadering. Het bestuur volgt de belangrijke dossiers als (fiets)parkeren, autoluw Wyck, Stad en Spoor, gemeentelijke belastingen, infrastructuur, etc. scherp. Maar zorgt ook voor de aankleding van Wyck middels ‘hanging baskets’ (in het seizoen).

Zo’n 2  keer per jaar zijn er extra (inspiratie) bijeenkomsten voor leden om over speciale thema’s en onderwerpen te brainstormen en/of de stand van zaken te bespreken.
Onze “Groet Wyck” borrel (2x per jaar) zijn een goed moment om elkaar in een informele setting te treffen en als ondernemer je netwerk in Wyck verder uit te breiden.

Vanuit het bestuur houden we onze leden op de hoogte met een digitale nieuwsbrief die twee keer per maand verschijnt, maar ook in de aparte besloten Facebookgroep “Ondernemers Wyck” en de Wyck App voor leden. Onze eigen website ondernemendwyck.nl is bovendien de plek waar we voortdurend de meest actuele informatie delen.

Daarnaast hebben we een collectieve inkoop inboedelverzekering waarvan je als lid kunt profiteren. Vaak is de premie van deze up-to-date verzekering via AON vele tientallen euro’s goedkoper dan je huidige verzekering.
Ook kun je (tijdelijk) voor een scherp tarief parkeren op onze parkeerplaats aan de Bourgognestraat (v/h garage van Sebillen).

Meer informatie of lid worden?

Spreekt onze aanpak jou aan, wil je als ondernemer meedenken, jouw uitdagingen delen en meer samenwerken? Kortom, wil jij ook graag deel uitmaken van Ondernemend Wyck en genieten van alle collectieve regelingen? Meld je dan nu aan. De jaarlijkse contributie bedraagt € 180,00 euro.

Je kunt ook donateur worden voor € 75,00 per jaar. Vraag vrijblijvend meer informatie op via het secretariaat: secretariaat@ondernemendwyck.nl of kijk op onze website www.ondernemendwyck.nl

Share