Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws29 maart 2012by admin

Samenwerking Binnenstadservice en The Masters.

Langs deze weg willen wij U oproepen om op donderdag 5 april om 10.00 uur in grote getalen naar de Wyckergrachtstraat 32 te komen, het huis van The Masters.

Op deze dag vindt, in aanwezigheid van de Pers, de aftrap plaats van de samenwerking tussen Binnenstadservice en The Masters.

In 2012 en 2013 zal Binnenstadservice haar dienstverlening uitbreiden.
Door middel van een aantal campagnes zal Binnenstadservice haar dienstverlening aanbieden aan alle ondernemers in de stad ,wordt de dienstverlening aan
leveranciers uitgebreid en gaat de stad Maastricht profiteren van Binnenstadservice.
Alleen als alle ondernemers en bewoners zich collectief aansluiten bij Binnenstadservice zal het effect op de leefbaarheid en het winkelklimaat in de winkelstraten pas echt tastbaar worden.

In samenwerking met The Masters en OIW start Binnenstadservice Maastricht op donderdag 5 april haar campagne in Wyck.
Op deze dag zullen alle ondernemers en bewoners in Wyck een aanbod ontvangen om zich aan te sluiten bij Binnenstadservice.

Wij vertrouwen erop dat ook U zich in gaat inzetten voor een duurzaam Wyck en INZIET dat dit een van de middelen is om dit te realiseren.

Wij verzoeken U dan ook dringend een half uurtje vrij te maken om samen in Wyck te flyeren zodat
alle Wyckenaren dit fantastische aanbod in hun bus krijgen en wij dit project SAMEN tot een groot succes kunnen maken.

Bij voorbaat dank en tot donderdag 5 april!

Met vriendelijke groet,

Sheila Oroschin

Share