Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws30 september 2011by admin

Uitnodiging voor 2e editie In One Piece

Met trots organiseert Ontwerpbureau B2B de tweede editie van In One Piece. Dit jaar hebben weer jong creatief talent gevonden voor de expositie. Het creatief talent presenteert zich met 1 werk op 1 avond in 1 expositie! De pop-up tentoonstelling die als doel heeft creatieven en culturele mensen uit regio Maastricht bij elkaar te brengen voor inspiratie, nieuwe energie en interessante ontmoetingen.

We hebben verschillende disciplines die worden gepresenteerd (fotografie, video, mode, design etc.) op vrijdagavond 7 oktober vanaf 19.30 uur. Er zullen ongeveer 13-15 werken worden geëxposeerd in de Ridderbrouwerij aan de Oeverwal te Maastricht. Een unieke locatie voor unieke ontmoetingen op een spannende herfstavond.

In One Piece is nu een onderdeel in de nieuwe filosofie van Ontwerpbureau B2B genaamd OpenSpace.

OpenSpace is een broedplaats, platform, beweging, filosofie en een inspiratiepunt voor creatief talent en het bedrijfsleven uit de omgeving van o.a. Maastricht, Heerlen, Hasselt, Aachen. Er wordt een plek gecreëerd waar talent een podium krijgt en waar creatieve ondernemers en bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. Of het nu gaat om het organiseren van een expositie, masterclass, bieden van een inspirerende vergaderplek/werkplek of gezamenlijk overwerken voor een maatschappelijk betrokken project…alles kan in OpenSpace. De filosofie van OpenSpace is delen, verbinden en ontmoeten. En dit doen met een zo verschillend mogelijk netwerk van mensen zodat er een mooie mix ontstaat en er kruisbestuiving kan plaats vinden.

Meer info: www.open-space.nu

In One Piece pt. 2 in  de Ridderbrouwerij
Datum: 7 oktober 2011
Locatie: Ridderbrouwerij te Maastricht
Adres: Oeverwal 9
Tijd: 19.30 – 00.00 uur
Share