Reminder: Uitnodiging jaarlijkse effectmeting voor Limburg 2022

Indien je de vragenlijst voor de effectmeting al hebt ingevuld, mag je deze herinnering als niet verzonden beschouwen.

Beste collega,

Herinnering:
Enkele dagen geleden heb ik je uitgenodigd om deel te nemen aan de effectmeting van Zuid-Limburg Bereikbaar. Als je de vragenlijst nog niet hebt ingevuld, nodig ik je hierbij graag uit om dit alsnog te doen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten. Gebruik hiervoor de volgende link: https://survey.dataim.nl/zlb2022

Waarom meedoen?
Wij zijn partner van Zuid-Limburg Bereikbaar. Samen met de overheid, aanbieders van mobiliteitsdiensten en ruim 50 werkgevers in de regio werken wij aan slimme, veilige en duurzame mobiliteit voor een gezond woon-, werk- en leefklimaat in Zuid-Limburg. Om het effect van al onze activiteiten in kaart te brengen, doen wij samen één keer per jaar een effectmeting. Hierbij hebben wij jouw hulp nodig!

Doe mee!
Het zou mooi zijn als we er samen voor kunnen zorgen dat zo veel mogelijk collega’s van Ondernemend Wyck meedoen aan deze effectmeting. Daarom bij deze mijn warme oproep om de vragenlijst in te vullen en je naaste collega’s aan te sporen om dit ook te doen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten en is volledig vrijwillig en anoniem (een onafhankelijk onderzoeksbureau verwerkt de antwoorden zonder dat de resultaten zijn te herleiden tot individuele medewerkers).

Win mooie prijzen
Door het invullen van de vragenlijst help je mee om de regio Zuid-Limburg en Wyck bereikbaar te houden. Met behulp van jouw mening kunnen we verder werken aan de vermindering van files en de uitstoot van CO₂, en aan het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers. In ruil daarvoor maak je kans op tegoedbonnen van Bol.com en Garmin activity trackers, die worden verloot onder alle deelnemers. Als je je aanmeldt voor het panel, ding je bovendien mee naar de grotere prijzen. Zo verloten wij dit jaar een e-bike t.w.v. €2.500, een weekendje weg t.w.v. €250, een sportabonnement t.w.v. €200 bij een sportaccommodatie naar keuze, een Samsung Galaxy tablet en €100 reistegoed in de Glimble-app van Arriva. In december 2022 zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de nieuwsbrief van Zuid-Limburg Bereikbaar, dus houdt deze goed in de gaten!

Ga direct naar de vragenlijst:
https://survey.dataim.nl/zlb2022

Ik wil je vragen de vragenlijst uiterlijk vrijdag 14 oktober 2022 in te vullen.

Hartelijk dank voor je deelname!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Hans Bours, voorzitter

Share