Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws25 april 2012by admin

Gratis slimmer reizen-toets voor mkb Maastricht

Ook voor het mkb in Maastricht is nu de drempel verlaagd om maatregelen te treffen die het personeel slimmer laat reizen tijdens en na de tunnelbouw in de A2.

 

De afspraken die het programmabureau Maastricht-Bereikbaar eerder met de grote werkgevers heeft gemaakt, gelden nu ook voor bedrijven met minimaal 25 werknemers.

 

Deze bedrijven komen in aanmerking voor een gratis analyse (die 1.500 euro waard is) van het woon-werkverkeer en zakelijk verkeer van de medewerkers. Met behulp van deze scan wordt voor de ondernemer inzichtelijk gemaakt welke kansen er voor hem liggen om zijn medewerkers slimmer te laten reizen en eventueel slimmer te laten werken.

 

Ervaringen bij de grote werkgevers hebben uitgewezen dat medewerkers veel fitter en gemotiveerder op hun werk komen als ze bijvoorbeeld ’s ochtends eerst thuis de e-mails afwerken.

 

Het programmabureau heeft voor de werkgevers een scala aan producten en diensten gereedstaan die kunnen worden ingezet om kansrijke maatregelen uit te voeren. Denk aan kortingsacties op de elektrische fiets, maar ook aan advies en begeleiding bij het zetten van stappen op het gebied van Het Nieuwe Werken.

 

Meer informatie op www.maastricht-bereikbaar.nl/mkb

 

Voor vragen kunt u terecht bij de mobiliteitsmakelaar Rob Schaap of 06-52 45 60 90.

Bron: www.kvk.nl/limburg

 

Share