Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws2 september 2011by admin

Benefietlunch in Restaurant Beaumont

Stichting Radar & Restaurant Beaumont nodigen u van harte uit om op vrijdag 30 september aanstaande van 12.00 tot 15.00 uur deel te nemen aan onze benefietlunch voor markante kunstenaars met een beperking.

Van 7 oktober t/m 18 november 2011 vindt de internationale tentoonstelling “Crossroad Art” plaats op drie locaties in Maastricht. Aan deze expositie nemen negen Euregionale ateliers deel waar mensen met een verstandelijke beperking of vanuit de geestelijke gezondheidszorg hun talenten uiten. Onder het motto “Outsider Art” willen zij hun sociale isolement doorbreken en een zichtbare plek in de maatschappij verwerven, waarbij passie voor kunst het raakvlak is. Initiatiefnemer is Galerie Ut Glaashoes van Radar, een organisatie die kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking in Zuid-Limburg ondersteunt, samen met Galerie Flow (Outsider Art).

Uw deelname aan de benefietlunch maakt deze unieke tentoonstelling mede mogelijk. Voor 75 euro per couvert kunt u genieten van een heerlijk driegangen menu inclusief aperitief en begeleidende wijn. Een muzikaal intermezzo draagt bij aan het geheel.
De benefietlunch start om 12.00 uur met een aperitief en geeft u de gelegenheid om enkele kunstwerken van galerie Ut Glaashoes te bewonderen.

Deelname benefietlunch
Wilt u een of meerdere plaatsen reserveren voor deze benefietlunch, stuur dan vóór 25 september 2011 een e-mail naar m.bouwens@radar.org Het bedrag voor het gewenste aantal couverts kunt u overmaken op rekening 87.16.18.044 van Stichting Steunfonds Radar te Maastricht ovv “Crossroad Art”.

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij deze lunch, dan is een vrije gift voor dit initiatief ook van harte welkom.

Share