Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33

Tekst & Town

Maastricht – Op zondag 11 december 2011 organiseren Townhouse Designhotel Maastricht en tekstbureau Tekst & Stijl uit Maastricht een PopUp Bookmarket. De sfeervolle ‘huiskamer’ van Townhouse zal voor deze gelegenheid worden ingericht als een hippe tweedehands boekenmarkt. Een inspirerende en gezellige verzameling hedendaagse literatuur, ‘chicklit’, lifestyleboeken en bijzondere magazines vullen de schappen. De opbrengst van Tekst & Town gaat naar de Stichting ‘Pure! for Kids’ die zich inzet voor kansarme kinderen in Cambodja.

Meet &Greet. Eat & Read. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van Tekst & Town. Een unieke gelegenheid om nog even wat leesvoer te scoren om de wintermaanden door te komen of voor een leuke prijs toptitels binnen te slepen en geïnspireerd te raken door magazines die je nog niet eerder kende. Rondneuzen tussen stapels boeken, aanschuiven aan een gezellige leestafel en ondertussen proeven van een lekker soepje, versgebakken taart, cupcakes en andere zoetigheden die in deze tijd van het jaar beslist niet mogen ontbreken. Kortom, een perfecte invulling voor een gezellige zondagmiddag net voor de kerst!

Om tot een interessante en aantrekkelijke collectie boeken te komen, hebben Townhouse Designhotel en Tekst & Stijl een inzamelingsactie gehouden. Deze actie werd enthousiast ontvangen en heeft geresulteerd in een verrassend gevarieerde collectie aan tweedehands boeken die nog in uitstekende staat verkeren. Van bekende romans en bestsellers uit de afgelopen tien jaar tot hilarische chickliteratuur en mooie lifestyle (foto)boeken.

De opbrengst van Tekst & Town gaat naar de Stichting Pure! for Kids. Dit is een vrijwilligersorganisatie die ontwikkelingsprojecten voor kinderen in Cambodja met mankracht en middelen ondersteunt. Het geld van Tekst & Town zal worden besteed aan het realiseren van een kinderboek dat momenteel voor een deel dόόr en vόόr kinderen in Cambodja zelf wordt gemaakt en ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Tijdens Tekst & Town is volop informatie verkrijgbaar over Pure! en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Tevens is er een expositie met bijzondere foto’s te zien van de hand van Pure! medewerkster Joyce Mulleners.

Wat? Tekst & Town PopUp boekenmarkt Waar? Townhouse Designhotel Maastricht, St. Maartenslaan 5 Wanneer? Zondag 11 december van 14.00u tot 18.00u Meer info? Kijk op www.tekstenstijl.nl

 

Share