Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws8 januari 2014by admin

Ondernemer van de maand januari: Café Wyck!

Denise Dogge: “ik ben zeer vereerd om deze waardering van het O.I.W. te mogen ontvangen. In mei 2012 heb ik de deuren van Café Jenze geopend. Nu ik het café naar mijn wensen heb kunnen aanpassen vond ik de tijd rijp om een naamsverandering te ondergaan. De naam Café Wyck is net zo voor de hand liggend als krachtig. Wyck is een leuk en mooi stadsdeel waar ik me goed op mijn gemak voel. Dat gevoel wil ik ook aan mijn gasten in het café geven. We hebben een leuke gerechten kaart en hebben straks weer een, geheel nieuw, gezellig terras en er is geregeld live muziek of een DJ. Regelmatig iets organiseren is ook iets wat ik in toekomst vaker wil gaan doen. Dus plannen genoeg. Een goed begin van het jaar deze trofee, ben er trots op.”

Share