Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws3 april 2012by admin

‘Masterclass Ondernemen’ met Hennie van der Most

Op 19 april 2012 deelt rasondernemer Hennie van der Most zijn kennisin een ‘masterclass ondernemen’ in All in Echt, georganiseerd doorCreditz en All in Echt. Op eigen wijze zal hij zijn verfrissende kijk gevenop ondernemen, de huidige economie, de politiek en de banken. Lef,ambitie, visie, creativiteit en daadkracht staan hierbij centraal.
Een verhaal wat gehoord wil worden is het levensverhaal van Hennie van derMost. Een, zoals hij het zelf noemt, ‘doe-ondernemer’ die bekend staat omhet realiseren van ogenschijnlijk onmogelijke projecten. Zo verbouwde hij eenvoormalig ziekenhuis tot het succesvolle all-in feesthotel Preston Palace enmaakte hij van een voormalige kerncentrale, net over de grens in Duitsland,een drukbezocht pretpark. In 2010 had hij een imperium met 15 uiteenlopendebedrijven en circa 1.500 medewerkers. Onlangs verscheen zijn boek ‘SuperNederland’ waarin hij zijn visie geeft op de financiële situatie in Nederland.

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

– 17.00u

– 18.00u: ontvangst

– 18.30u: aanvang presentatie Hennie van der Most

– 20.00u: informele netwerkborrel onder het genot van een hapje en een drankje

– 22.00u: afsluiting

De kaarten voor deze Masterclass (incl. hapjes + drank gedurende de heleavond) bedragen € 50,- (excl. BTW).
Kaarten kunt u eenvoudig online bestellen via www.allinecht.nl. Voor meerinformatie kunt u contact opnemen met Creditz (E info@creditz-marketing.nl ofT 046-8503711) of met All in Echt (E info@allinecht.nl of T 0475-418900). Hetaantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus reserveer tijdig!

Share