Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws5 april 2012by admin

Cultuurzomer Maastricht 2012

Het is weer heerlijk vertoeven deze zomer in Maastricht en niet in de laatste plaats omdat men kan genieten van de culturele rijkdom en de prachtige historische binnenstad, eindeloos kan shoppen bij de talrijke bijzondere boetieks én kan proeven van de vele gastronomische hoogtepunten. Maastricht en haar theaters en musea beloven namelijk ‘stralende’ zomerse maanden vol smaakvolle, muzikale, kunstzinnige en modieuze highlights.

Onder de noemer Cultuurzomer Maastricht is er deze zomer weer van alles te beleven in de stad. Variërend in grootte, ervaring en reputatie, in willekeurige volgorde: Kunsttour, André Rieu-concerten, ’t Preuvenemint, Weekend van de Amateurkunsten ARTLIVE/Kunstactief, Quatorze Juillet, JekerJazz, L’Europe & L’Orgue, FASHIONCLASH(Foto: Peter Stigter), ’t Parcours, Coup Maastricht, Festival Bruis, Flikkendag Maastricht, Manus van Alles festival, Maastricht aan Tafel, Musica Sacra Maastricht en nog veel meer. En hier is het reguliere en tentoonstellingsaanbod van musea en erfgoedinstellingen nog niet in meegenomen, evenmin als activiteiten voor de jeugd en de unieke Limburgse evenementen Floriade en WK Wielrennen. Kortom, wederom een zomer om niet te missen!

VIA2018
Al met al biedt Cultuurzomer Maastricht – in lijn met VIA2018 – kansen om het culturele imago van Maastricht te versterken, méér bezoekers voor culturele evenementen te werven, meer bezoekers te laten verblijven in de stad en uitgebreid de aandacht te vestigen op het belang van cultuurparticipatie.

Belangrijk:
16 april deadline
aanleveren informatie culturele activiteiten. Zie onderstaand meer informatie betreffende aanleverspecificaties en overige participatiemogelijkheden.

Meer informatie verschijnt t.z.t. op www.cultuurzomermaastricht.nl

Share