Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws19 september 2011by admin

Apple-verkoper ivizi strijkt neer in Wyck

Premium Apple Reseller ivizi verruilt het chique Stokstraatkwartier voor het trendy stadsdeel Wyck. Daar betrekt de Apple-verkoper het pand aan de Wycker Brugstraat 31. Het nieuwe filiaal opent op zaterdag 1 oktober zijn deuren en pakt uit met een eenmalige welkomstactie; over de precieze inhoud van de actie wil men nog niets loslaten.

Trekpleister

Het filiaal houdt rekening met enkele duizenden bezoekers op de openingsdag. ivizi belooft één van de grootste attracties in de Wycker Brugstraat te worden. In het drukke laatste kwartaal van 2010 verwelkomde het oude filiaal in de Wolfstraat circa 72 duizend bezoekers. Dat zijn er ruim vijfduizend per week. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de ondernemersvereniging OIW de Apple-reseller met open armen ontvangt. Begonnen in 1995, is ivizi uitgegroeid tot een keten met filialen in Heerlen, Maastricht (x 2) en Venlo.

Nieuw filiaal

In het nieuwe filiaal, dat over een flink groter vloeroppervlak beschikt, draait alles om Apple. Je vindt er het complete aanbod aan Apple-producten: iMacs, iPads, iPods en iPhones. Plus een ruim assortiment accessoires als laptoptassen, iPod-hoezen, docking stations en software. Op drukke dagen staan er ten minste zes professionele verkopers, twee meer dan in het oude filiaal, klaar om particuliere en zakelijke gebruikers van deskundig advies te voorzien en te helpen bij hun keuze. Ten slotte krijgt het filiaal de beschikking over een servicedesk voor customer support.

 

Deel