Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws10 januari 2012by admin

Aan Tafel!

Dagelijks kruisen de paden van voetgangers en fietsers op de Ruiterij. Het verkeer komt vanaf de Hoge Brug, Plein 1992 of de Hoogbrugstraat. De Ruiterij is de passage tussen Céramique en Wyck. Buurtplatform Céramique en Ondernemers Initiatief Wyck vinden dat het meer kan zijn dan alleen een doorgang. De Ruiterij zou een pleintje kunnen worden voor uitwisseling en activiteiten. Een ankerpunt in de openbare ruimte, waar initiatieven van ondernemers en bewoners een plek krijgen tussen de stromen van de stad.

Over dit thema zal Tim Prins op 18 januari 2012 om 14.30 uur onder de titel “Aan Tafel” een presentatie houden in het huis van “The Masters” aan de Wycker Grachtstraat 32 in Wyck/Maastricht. Ook zullen de mogelijkheden voor de herinrichting van de Hoge Barakken in de presentatie aan bod komen.
Buurtplatform Céramique en OiW werken voor dit project nauw samen met The Masters, MTB en de gemeente Maastricht. Het creatieve deel wordt verzorgd door Studio Stad (Tim Prins en Nora Müller, P-EN-M architecture and urbanism).
De gemeente Maastricht heeft burger participatie hoog in het vaandel staan. Wethouder André Willems heeft toegezegd bij deze presentatie aanwezig te zijn.
De presentatie is bedoeld voor geïnteresseerde bewoners en ondernemers van Wyck en Céramique.
Deel