Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onderne1/public_html/wp-content/themes/nifty/single.php on line 33
nieuws29 mei 2012by admin

Meld uw drugsoverlast!

Onlangs zijn jullie door burgemeester Hoes geïnformeerd over het project ‘Frontière’. Hierover is een kort stuk tekst geschreven, zoals hier beneden weergegeven:

De gemeente Maastricht pakt drugsoverlast aan onder de naam Frontière. Frontière is de projectnaam van een samenwerkingsverband tussen onder andere de gemeente Maastricht, de politie Limburg Zuid, het Openbaar Ministerie en diverse andere partners.

De aanpak van project Frontière is bijzonder omdat op een vernieuwende manier gebruik wordt gemaakt van de oren en ogen van de burgers en de informatie die door de samenwerkende partners wordt gebundeld om informatie gestuurd te kunnen handhaven.

Het doel van Frontière is het versterken van de integrale aanpak van drugsoverlast en -criminaliteit. Hiermee wil de gemeente de door burgers ervaren drugsoverlast en de daarmee samenhangende onveiligheidsgevoelens daadkrachtig verminderen.

Informatie over drugsgerelateerde overlast en criminaliteit is voor het project Frontière zeer waardevol. Wij kunnen alle informatie die u heeft goed gebruiken!

Deel daarom deze informatie met ons om een effectieve aanpak mogelijk te maken.

Burgers kunnen de ervaren overlast melden via het drugsmeldpunt. Deze meldingen van overlast zijn leidend voor de aanpak. Elke melding wordt serieus genomen, beoordeeld en (indien gewenst) voorzien van terugkoppeling.

Wat moet ik dan melden vraagt u zich misschien af?

Om het gemakkelijk te maken hebben we de 5 W’s ontwikkeld. Wie, Wat, Wanneer, Waar en Wijze.

Als u meldt en u gaat deze 5 W’s na, dan is uw melding een waardevolle bron van informatie voor Frontiere en haar partners!

Drugsoverlast kunt u melden via:

–           de website van de gemeente: http://www.maastricht.nl/Drugsmeldpunt

–           043-3505111 (Drugsmeldpunt)

 

Frontière kenmerkt zich door een actieve aanpak en samenwerking tussen projectpartners en inwoners.

Samen werken we aan een veilige en leefbare stad.

Share