Nieuwe aspirant voorzitter voor O.I.W.

Graag stellen wij aan u voor de nieuwe aspirant voorzitter van O.I.W.:

Constance Coenegracht

“Ik ben Constance Coenegracht-de Haan, eigenaar van Mac Social Sportsclub, een fitness centrum en body&mind studio in het centrum van Maastricht. Ik ben getrouwd met Jean Luc Coenegracht en heb 2 dochters. Ik ben als student naar Maastricht gekomen en ben nooit meer weggegaan! Sinds 2005 heb ik me gestort op het ondernemerschap. Met sport bezig zijn en ondernemen vind ik erg leuk. Ik ben sinds 2 jaar actief bij de Vereniging Vrijthofstraatjes en nu wil ik me inzetten voor ondernemend Wyck. Een heel mooi en gezellig deel van de stad met veel potentie. Ik ben actief op social media en zie het als een uitdaging om de kracht van social media in te zetten voor Wyck, alsook de koopzondagen goed op de kaart te zetten; natuurlijk samen met de ondernemers, winkeliers en zelfstandigen die er gevestigd zijn!”